Prošetajte Novakovom vilom u Marbelji: Teniser napravio igraonicu, bioskop, SPA - nije da je bacio 10 miliona evra! (FOTO)

09.11.2022

16:47

0

Dok je ovde boravio za vreme karantina, iznajmljivao je kuću za 10.000 nedeljno, a pošto se porodica vremenom u istu zaljubila - rešili su i da je kupe

Prošetajte Novakovom vilom u Marbelji: Teniser napravio igraonicu, bioskop, SPA - nije da je bacio 10 miliona evra! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Mićel Euler)

Vila u Marbelji u kojoj Jelena i Novak Đoković borave s decom ima 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko neverovatnih 3.500! Teniski as ovde na raspolaganju ima bazen, teretanu, baštu s pogledom na more, bioskop, SPA... I pored osam kupatila, devet spavaćih soba, te igraonice, kao i prostorije za bilijar i rekreaciju.

Nole je ovu kuću, kako se ranije navodilo, iznajmljivao za oko 10.000 evra nedeljno kada je tu boravio za vreme karantina od oko dva meseca, pisali su španski mediji.

Kuća Novaka Đokovića u Marbelji, Printscreen „Corriere TV"
 

Vremenom, međutim, porodica se po svemu sudeći zaljubila u ovaj dom, pa su tako rešili i da ga pazare.

Poznato je da je tom prilikom iskeširano deset miliona evra, a sudeći po tome šta sve nudi - to nikako nisu bile „bačene pare".

Noletu je jedan veliki teniski teren svakako dostupan i ovde, a kako izgleda unutrašnjost ove lepe kuće možete pogledati u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike