Evo ga ovaj opet, Kirjos ne može bez Đokovića: Nikad ne bih igrao dubl sa Novakom, Federer je najbolji u istoriji

16.11.2021

08:59

1

Autor: 24sedam

Australijanac ponizio i čuveni Rolan Garos, ali su mu usta uvek puna našeg tenisera

Evo ga ovaj opet, Kirjos ne može bez Đokovića: Nikad ne bih igrao dubl sa Novakom, Federer je najbolji u istoriji
Copyright Nik Kirjos, Profimedia.rs

Ko li njemu drma kavez? Australijski teniser Nik Kirjos ponovo se potrudio da ocrni najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

I, kao i mali milion puta do sada, za to nije bilo nikakvog razloga. Ne može Kirjos bez Đokovića, stalno su mu puna usta našeg asa.

Pričajući u jednom podkastu Kirjos je izneo svoje mišljenje o tome ko je najbolji teniser na svetu svih vremena.

Profimedia
 

- Za mene je Federer Majkl Džordan. To što je on postigao za tenis je jedinstveno. Mislim da se deca najviše dive Federeru. Kada ode u penziju tenis će pretrpeti veliku štetu u ekonomskom smislu - rekao je Kirjos, i sve je delovalo kao da je napokon odlučio da se drži teme i ne "čačka" Đokovića.

 

 

Ali...

- Bez Federera ne bi bilo ni Đokovića ni Nadala. Oni što su to što jesu zahvaljujući želji da savladaju Rodžera. Federer je GOAT (najbolji svih vremena, prim. aut). Njegov stil kopiraju i drugi. Svi se dive i prate Federera, niko zaista ne igra kao Đoković. Čak i ako Novak uspe da osvoji više Grend slemova mislim da će Federer nastaviti da napreduje u borbi za GOAT.

Dobro, Niče, hajde da malo stanemo i razmislimo o tome što govoriš... Aman, čoveče, pa kako će Federer da napreduje kad je pitanje hoće li opet izaći na neki turnir. Nemamo mi ništa protiv Federera ni njegovih navijača, Švajcarac je stvarno vrhunski teniser i uživanje je bilo gledati ga, ali on više ne može. Telo je reklo svoje.

Ipak, Kirjosu nije bilo dovoljno što je potkačio Noleta pričajući o Rodžeru. Morao je on da nastavi da priča o Srbinu. Sve pokušavajući da ga omalovaži, iako se učinilo da će ga pohvaliti. To bi već bio "smak sveta", budimo realni.

Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
 

- Novak je kralj Srbije, govorimo o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Hej, Novače, da li želiš da zajedno igramo dubl na Australijan openu? Ne, šalim se. Ne bih to sebi nikada uradio - ponovo je potvrdio koliko je mali čovek australijski teniser.

Opet da malo izađemo iz njegovog trabunjanja, moramo da se zapitamo da li misli da bi Novak pristao da deli teren sa njim. Ne verujemo. Osim u slučaju da Đokoviću bude do zezanja, pa malo nauči pameti Kirjosa.

Izneo je Australijanac i svoj stav o vakcinaciji, naravno da je pomenuo i Đokovića, a onda je napravio pravi mali skandal izjavom o čuvenom grend slem turniru na šljaci u Parizu.

- Pritisak koji imam na Australijan openu je ogroman, svi nešto očekuju. Kada je reč o ostalim grend slemovima mislim da Rolan Garos treba eliminisati. To je najveće je..no smeće koje sam video, najgori GS ikada. Vimbldon volim, najprestižniji je od svih. Za Vimbldon znaju i oni koji ne prate tenis.

OK, majstore. Znaju i za Rolan Garos, eto da ne budeš neobavešten. Baš kao što znaju i za Novaka bez obzira na to prate li tenis ili ne. Za Novaka znaju svi! Za razliku od Nika Kirjosa, za koga uglavnom nisu čuli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike