Nole dobio rivale u Tel Avivu! Još jedan srpski teniser igraće u Izraelu na "vajld kard"

24.09.2022

16:51

0

Autor: 24sedam

Đoković po prvi put igra u Izraelu

Nole dobio rivale u Tel Avivu! Još jedan srpski teniser igraće u Izraelu na "vajld kard"
djokovic i erlih - Copyright Profimedia

Turnir "Vatergen open" u Tel Avivu (ATP 250) koji će se odigrati po prvi put od 1996. godine, počeće sutra u kompleksu "Eskapo" u Tel Avivu i trajaće do 2. oktobra.

Novak Đoković igraće u obe konkurencije. Kao partnet u dublu biće mu Jonatan Erlih (45 godina), domaći teniser kome će ovo biti poslednji izlazak na teren posle karijere duge skoro tri decenije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Obavljen je i žreb za parove, pa će tako Nole i Erlih u prvom kolu igrati protiv holandskog para Sandera Arendsa i Barta Stivensa.

Pored Noleta na turniru će nastupiti i drugi srpski teniser Hamad Međedović, koji je od organizatora dobio "vajld kard", a sutra će saznati posle žreba za singlove i ime svog rivala.

Inače, Đoković je svoj jedini ATP trofej u konkurenciji dublova osvojio baš sa Jonijem Erlihom i to davne 2010. godine na Kvinsu. Erlih je trenutno 65. na listi u konkurenciji dubl igrača, a svoj najbolji plasman imao 2008. godine kada je bio 6. na svetu. Od turnira je zaradio preko 2,5 miliona dolara.

Ovaj turnir imaće nagradni fond od 1.000.000 dolara a na njemu će igrati još Argentinac Dijego Švarcman, Hrvat Marin Čilić, Rus Aslan Karacev, Austrijanac Dominik Tim ...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike