Ma, gde je ova loptica prošla? Novak u čudu ispratio Federerov poen posle kojeg su svi ostali u šoku! (VIDEO)

23.09.2022

22:16

0

Autor: 24sedam

Niko u „O2 areni“ nije mogao da veruje šta je Švajcarac uradio

Ma, gde je ova loptica prošla? Novak u čudu ispratio Federerov poen posle kojeg su svi ostali u šoku! (VIDEO)
Screenshot 2022-09-24 at 00.02.57 - Copyright Printscreen

Spektakulana karijera Rodžera Federera nije ni mogla da se završi drugačije nego spektaklom. Legendarni švajcarski teniser na Lejver kupu u Londonu se oprašta od profesionalnog igranja pored najboljih igrača današnjice, predvođenih njegovim najvećim rivalima Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

Nekadašnji prvi reket planete poslednji meč u karijeri igra u dublu sa španskim asom, dok Nole pored terena pruža podršku svojim saigračima iz tima Evropa.

A, Đoković i Nadal, kao i cela „O2 arena“ ostali su u šoku posle jednog od poena koje je Federer odigrao. Naime, Švajcarac je „pokupio“ jedan forhend posle kojeg je loptica prošla tamo gde je retko kad, da ne kažemo nikad, uspela da prođe.

 

 

Kroz minimalnu rupu, između mreže i stubića za koji je zavezana… Rafa je u čudu gledao usporeni snimak na velikom ekranu na krovu dvorane, Novak je morao da ustane i priđe mreži kako bi se uverio kuda je Švajcarac uspeo da provuče lopticu, dok je legendarni Džon Mekinro u razgovoru sa sudijom Lajanijem pokušavao da dokuči kako je baš kroz taj otvor Federer uspeo da je pošalje na polovinu rivala…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike