Nadal briznuo u plač, Novak i Endi dugo grlili Rodžera! Koliko emocija na odlasku legende! London ovo ne pamti (VIDEO)

24.09.2022

05:25

0

Švajcarac je rekao kraj!

Nadal briznuo u plač, Novak i Endi dugo grlili Rodžera! Koliko emocija na odlasku legende! London ovo ne pamti (VIDEO)
Rodžer Federer i Rafa Nadal - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Najbolji švajcarski teniser svih vremena i jedan od najboljih na svetu, Rodžer Federer, noćas je završio impresivnu karijeru, a ispraćen je na spektakularan način na Lejver Kupu.

Iako je u dublu sa Rafaelom Nadalom poražen za kraj, Federer ima mnogo razloga da slavi. U karijeri koju je okončao u 41. godini, osvojio je 20 grend slem titula i godinama bio na vodećoj poziciji. Na kraju, povrede su ga sprečile da se vrati na pravi način i oprosti od tenisa onako kako je želeo.

Ali, iz Londona, sa teniskog terena, ispraćen je i te kako emotivno.

Po završetku meča, Rodžera su savladale emocije, pa se u suzama pozdravljao sa svima na terenu, ali, nije Federer jedini koji nije mogao da sakrije suze.

Njegova supruga, majka, otac, prijatelji na tribinama proživljavali su isto, ali i rivali i prijatelji - Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Endi Mari, Novak Đoković i ostali.

Ako je suditi prema zapisima sa tv kamera, Rodžerov odlazak u penziju je najteže pao Rafaelu Nadalu, koji je više puta briznuo u plač, dok je sedeo pored Švajcarca na klupi.

 

 

Dugo je bio u zagrljaju sa svim saigračima iz tima Evropa, dok je Nadal bio njemu najbliži. Da su emotivno podneli ovaj rastanak, moglo se videti i na licima Marija i Novaka.

 

 

Legenda je otišla u legendu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike