Nole stigao u London na Lejver kup: Ovakva prilika ukazuje se jednom u životu (FOTO, VIDEO)

20.09.2022

14:31

0

Autor: 24sedam

Novak će igrati u timu Evrope

Nole stigao u London na Lejver kup: Ovakva prilika ukazuje se jednom u životu (FOTO, VIDEO)
nole3 - Copyright Printscreen/Twitter

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u London, gde će se od 23. do 25. septembra odigrati Lejver kup na kome je Rodžer Federer trebalo da se oprosti od aktivnog igranja.

Po sletanju Đoković je rekao da je srećan zbog poziva da nastupi zato što se takva prilika ukaziuje teniseru samo jednom u životu.

 - Lepo je biti ovde. Uzbuđen sam, očekujem da sve bude nabijeno emocijama posebno kod Rodžera. Ovo je verovatno jedina prilika koja se igraču ukazuje u karijeri da bude pored Rafe, Rodžera i Endija na najvišem nivou - rekao je Đoković.

 

 

Novak će igrati za tim Evrope pored Nadala, Federera i Marija, uz mlađe snage Stefanosa Cicipasa, Kespera Ruda i Matea Beretinija. Za timu Sveta igraće Tejlor Fric, Feliks Ože-Alijasim, Dijego Švarcman, Frensis Tijafo, Aleks de Minor, Džek Sok i Tomi Pol.

Dan kasnije, 26. septembra Đoković će zaigrati po prvi put posle Vimbldona na jednom turniru. Reč je o takmičenju u Tel Avivu, na kome će se od aktivnog igranja oprostiti Jonatan Erlih sa kojim je svojevremeno osvojio svoj jedini trofej u dubl konkurenciji.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike