Srbija ekspresno ostala bez jednog predstavnika na US Openu! De Minor počistio Krajinovića!

29.08.2022

21:31

0

Autor: 24sedam

Srpski teniser nije imao šansu protiv raspoloženog Australijanca

Srbija ekspresno ostala bez jednog predstavnika na US Openu! De Minor počistio Krajinovića!
Filip Krajinović - Copyright Profimedia

Srbija je ekspresno ostala bez jednog predstavnika na US Openu. Filip Krajinović ekspresno je završio ušešće na poslednjem grend slemu sezone, pošto ga je u tri seta sa terena "počistio" Australijanac Aleks De Minor - 7:5, 6:2, 6:3.

Ne može se reći da Krajinović nije imao svoje šanse na startu Otvorenog prvenstva SAD. Posebno u prvom setu u kojem je dva puta dolazio do brejka prednosti, ali je na kraju platio ceh ispuštenim šansama.

Drugi period meča protekao je u potpunoj dominaciji australijskog tenisera, koji je Fići oduzimao servis u četvrtom i osmom gemu, dok je jednu brejk šansu propustio u šestom.

Početak trećeg seta dao je nadu navijačima srpskog tenisera da bi mogao da se vrati u meč. Napravio je brejk u uvodnom gemu, međutim još jednom je dozvolio rivalu da mu ekspresno odgovori (2:2), a potom i da mu oduzme servis za vođstvo od 5:3. 

Nije želeo Krajinović ni tada da se preda. Na servis rivala za pobedu došao je do tri vezane brejk lopte, ali je De Minor uspeo da se izdigne iz izuzetno neugodne situacije, da osvoji narednih pet poena i proslavi plasman u drugu rundu US Opena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike