Borba za London: Sofija odlučuje ko će na završni Masters

20.10.2020

17:16

0

Autor: Milan Nastić

Direktor tog turnira je Goran Đoković, stric najboljeg tenisera na svetu

Borba za London: Sofija odlučuje ko će na završni Masters
Copyright MN Press

Najbolji teniseri na svetu boriće se u narednih nešto manje od mesec dana za svaki poen kako bi se domogli završnog Mastersa u Londonu. Za sada su mesto obezbedili Novak Đoković, Rafa Nadal, Dominik Tim, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev i Aleksander Zverev, dok će se za dva mesto bitku će voditi Andrea Rubljev, Dijego Švarcman, Mateo Beretini, Gael Monfis i Denis Šapovalov.

Zbog toga će većina igrača učestvovati gotovo na svakom turniru kako bi uspeli da obezbede još neki poen.

Definitivno najiteresatniji turnir biće onaj u Sofiji koji se završava 14. novembra, a završni Masters u Londonu počinje dan kasnije.

Inače, na čelu tog događaja nalazi se Goran Đoković, stric najboljeg igrača na svetu Novaka.

Igraće Novak Đoković na turniru u Beču. Vest koja je mnoge iznenadila, posebno pošto se očekivalo da uzme mali odmor posle Rolan Garosa.

 

Velika polemika se poslednjih dana digla, da li turnir u glavnom gradu Bugarske treba da se boduje ili ne. Na kraju se posle duže rasprave došlo do dogovara da se u konačan poredak za plasman u London uzme se u obzir i Sofija.

Zbog toga su se neki igrači nećkali, da li da učestvuju kod naših suseda ili ne, ali na kraju se se odlučili većina njih da se pojave na poslednjem turniru pred završni Masters.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike