Jelena bez dlake na jeziku! Opet je odbrusila Amerikancima koji napadaju Novaka!

06.08.2022

09:45

0

Autor: 24sedam

Polemika se vodi zbog stava najboljeg srpskog tenisera da ne želi da se vakciniše

Jelena bez dlake na jeziku! Opet je odbrusila Amerikancima koji napadaju Novaka!
Jelena Đoković - Copyright Printscreen/Twitter

Jelena Đoković je nastavila "rat" na društvenim mrežama sa kritičarima njenog supruga Novaka. Najbolji srpski teniser i dalje je na "udaru" svih onih koji ga kritikuju zbog stava da se ne vakciniše. Zbog toga, šanse da zaigra na poslednjem grend slemu u sezoni, US openu su minimalne.

Ali vratimo se prepisci Jelene na mrežama.

- Da li je ovo pravi, međunarodni teniski magazin? Vau - napisala je uz tagovane ATP Tur i Nikolu Arzanija, inače čoveka zaduženog za odnose sa javnošću ispred ATP-a.

Onda je portal čiji je urednik Ben Rotenberg, poznat kao kritičar Đokovića, odgovorio.

- Ćao, Jelena! Voleli bismo da vidimo tvog muža kako igra u Njujorku, kao i čitav teniski svet. Nadamo se da će odlučiti da prati pravila - naveli su u odgovoru, što je izazvalo novu reakciju gospođe Đoković.

- Zdravo! Bazirano na pravilima tenisa i rangu, Novakova prijava za ovaj turnir je bila automatska. Tako da, koja je logika iza vašeg tvita - odgovorila je Jelena.

Onda je polemika nastavljena između novinara i Jelene koju su pozvali da "ubedi Novaka da pokaže stav".

- Trenutno, Đoković je automatski prijavljen za Sinsinati i US Open - da li će se povući sada pošto zna da ne ispunjava pravila ili će opet čekati poslednji čas kao za Montreal? Ili možda tek kada bude obavljen žreb, kao u Indijan Velsu? Ne pokušavamo da ti pokvarimo petak veče, ali kada si već pitala, bilo bi sjajno da ga ubediš da pokaže stav i odustane od tih turnira kako čitav svet ne bi pričao o njemu i tome što se nije vakcinisao u narednim nedeljama - napisali su novinari, a veoma brzo i dobili odgovor.

- Najvažniji stav je da bude teniski šampion. Pošto ste vi teniski magazin - možda da se fokusirate na tenis u narednim nedeljama? Zauzmite stav, budite ono što treba da budete. Teniski magazin koji piše o tenisu - stavila je Đoković tačku na polemiku, barem za sada.

Podsetimo, zvanično je potvrđeno da Novak neće da igra na Rodžers kupu u Montrealu, a za US open još ništa definitivno nije poznato.

Turnir u Njujorku će početi 29. avgusta, a ostaje da se vidi da li će vlasti dozvoliti da ipak uđe u SAD.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike