Đoković upozoren! Evo ko mu preti dok juri Nadala!

15.07.2022

11:08

0

Čak petorica igrača mogu da ugroze trku Novaka i Rafe

Đoković upozoren! Evo ko mu preti dok juri Nadala!
Tan2022-7-5_18115631_0 - Copyright Tanjug/AP

Bivši teniseri Pet Keš i Džon Lojd analizirali su trenutan poredak na ATP turu, te su izdvojili mlade igrače koji mogu da ugroze pohod najvećima u borbi za grend slem trofeje, tačnije u trci Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

U britanskom "Ekspresu" je tako izašao tekst sa naslovom "Đoković upozoren na petoricu igrača koji mogu da ga spreče da pobedi Nadala", odnosno, Lojd i Keš smatraju da bi ova petorica tenisera mogli da spreče Novaka u grend slem trci sa španskim teniserom, koji u ovom trenutku ima jedan osvojeni grend slem više.

- Definitivno bih izabrao Sinera, ali onaj koga najviše volim je Alkaras. Iako nije igrao tako dobro protiv Sinera. Mislim da će osvojiti 10 i više grend slem titula. Baš je dobar - rekao je Lojd, a potom se Keš nadovezao:

- Ima nekoliko Skandinavaca, Rud i Rune. Veoma su dobri. Siner je naravno sjajan igrač. Tu je i Džek Drejper, biće jako dobar - dodao je Keš.

Pomenuti igrači više puta su nagovestili svoj talenat i potencijal, te nagovestili da je pred njima budućnost. Međutim, u duelima sa iskusnim teniserima iz svetskog vrha, pojedini su uspeli i da trijumfuju.
Ipak, nešto drugačije je na grend slemu, kada se igra na tri dobijena seta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike