Kakav je Nole car: Ukus vimbldonske trave je neverovatan! Učešće na US Openu i AO? Nada umire poslednja!

11.07.2022

21:10

0

Autor: 24sedam

Srbija i Beograd dočekali šampiona kako dolikuje

Kakav je Nole car: Ukus vimbldonske trave je neverovatan! Učešće na US Openu i AO? Nada umire poslednja!
BALKON docek djokovic baca lopticu sa terase SIVACKI 1107 2022 12 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je večeras u Beograd. Doskorašnji prvi reket planete u nedelju je u Londonu osvojio sedmi Vimbldon u karijeri, posle čega je ekspresno stigao u domovinu kako bi podelio radost sa sugrađanima.

Ispred balkona Skupštine grada u ponedeljak uveče okupilo se, prema nekim procenama, oko 10.000 navijača, koji su ovacijama pozdravili Noleta kada se sa peharom nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu pojavio pred njima.

- Kada odem na Vimbldon, imam nekoliko razloga da igram svoj najbolji tenis. Zapravo, jedan od glavnih je to što je trava ukusna. Neverovatno je ukusna – rekao je uz široki osmeh Novak, aludirajući na, sada već tradicionalnu, proslavu trofeja u „Ol Ingland klubu“.

Ipak, i u momentima najvećeg slavlja ove sezone, Đoković je, u izjavi za „RTS“ želeo da odgovori i na, za njega trenutno, najboljnija i najteža pitanja. Da li će učestvovati na naredna dva grend slema – US Openu i Australijan openu naredne godine.

- Nadam se pozitivnim vestima, verujem da će do Australije stvari da se preokrenu u pozitivnom smislu jer ima dosta vremena. Za Ameriku imam manje vremena, ali nada umire poslednja. Ako toga ne bude, šta da se radi, nastavljam dalje. Najbitnije mi je da održim zdravo telo i zdrav duh, jer samo tako mogu do novih titula - poručio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike