Kirjos ponovo šokirao sve: Vadili su me iz kafane u četiri ujutru pred meč sa Nadalom! (VIDEO)

05.07.2022

06:34

0

Autor: 24sedam

Kontroverzni Australijanac otkrio detalje iz karijere koji nisu bili poznati javnosti

Kirjos ponovo šokirao sve: Vadili su me iz kafane u četiri ujutru pred meč sa Nadalom! (VIDEO)
Kirjos - Copyright printscreen/twitter

Ne postoji niko na svetu ko može da kaže kako je ravnodušan kada se pomene ime australijskog tenisera Nika Kirjosa.

Čovek je jednostavno takav da morate da ga  "volite" ili "mrzite". Ili nekad jedno, a nekad drugo. Znaju taj osećaj jako dobro navijači Novaka Đokovića. Kirjosa nisu mogli da svare sve do  Australijan opena, kada je otvoreno stao na stranu Noleta i "kupio" Srbe širom sveta.

Kirjos je definitvno jedan od najkontroverznijih tenisera na svetu, pa je zato gotovo nemoguće da kaže ili uradi nešto što će izazvati čuđenje ili šokirati javnost.

printscreen/twitter
 

Pa opet, to mu svako malo uspeva. Haos na terenu u duelu sa Stefanosom Cicipasom smo taman zaboravili, a Kirjos je odlučio da iskreno govori o svom problematičnom ponašanju. Šok je  možda i  blaga  reč za reakciju na ono što je ispričao!

- Znate, postojali su trenuci kada su me izbacivali u četiri ujutru iz paba, a tog prepodneva je trebalo da igram s Rafaelom Nadalom u drugom kolu. Moj menadžer me je izvodio iz paba, u četiri ujutru... u danu u kada igram s Rafom na Centralnom terenu Vimbldona. Prošao sam ja dugačak put - rekao je Kirjos nakon plasmana u četvrtfinale londonskog grend slema.

 

 

Objasnio je Nik da to nije bio izolovan incident.

- To su bile moje svakodnevne navike. A sada sam okružen pravim ljudima i imam neverovatnu podršku. Moj fizioterapeut je jedan od mojih najboljih drugova, a moj najbolji prijatelj mi je agent. Imam najbolju devojku na svetu... Svi ti sjajni ljudi su uz mene, podržavaju me i prosto mogu da osetim kako su ta mračna vremena iza mene. Odgurnno sam ih. I, eto me, u četvrtfinalu Vimbldona sam, osećam se dobro, smireno, zrelo... Osećam se blagosloveno. Prija mi što sam baš u mojoj koži - poručio je  kontroverzni Australijanac.

Nik Kirjos će u četvrtfinalu Vimbldona igrati sa Čileancem Kristijanom Garinom i može se reći  da je u tom duelu apsolutni favorit.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike