Evo šta se desilo između Nadala i Sonega: Osećam se loše ukoliko sam ga iznervirao vs. Ne možeš to da radiš na Vimbldonu

03.07.2022

08:47

0

Španac je na kraju trijumfovao bez izgubljenog seta

Evo šta se desilo između Nadala i Sonega: Osećam se loše ukoliko sam ga iznervirao vs. Ne možeš to da radiš na Vimbldonu
Tan2022-7-2_22515515_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Najbolji španski teniser svih vremena Rafael Nadal juče se plasirao u osminu finala na Vimbldonu, te tako nastavio pobednički niz na grend slemovima, ali i ostao u trci da osvoji kalendarski slem ove sezone.

Međutim, više od poebde, pažnju je skrenuo detalj iz finiša meča, kada su se Italijan Lorenco Sonego i Nadal raspravljali na mreži. Sve je počelo u trećem setu, pri rezultatu 4:4, kada je Italijan stigao do brejka, a Nadal ga pozvao na mrežu kako bi mu nešto rekao.

Sonego je potom razgovarao sa glavnim sudijom. U prvom trenutku nije bilo poznato o čemu se radi, a potom su o datoj situaciji govorili na konferenciji za medije.

Naime, Špancu se nije dopao način proslave Sonega prilikom brejka za izjednačenje u trećem setu.

- Najiskrenije želim da kažem da nisam mislio ništa loše. Ako sam ga iznervirao, veoma mi je žao zbog toga. Želeo sam da mu kažem na lep način. Osećam se loše ako sam ga iznervirao, zaista mi je žao zbog toga - rekao je Nadal.

Sonego pak smatra da je Nadal zamerke trebalo da iznese sudiji, pa da zatim on kaže njemu.

- Ne treba igrač da zove svog protivnika na mrežu. Ne možeš to da radiš na Vimbldonu. Nadal je trebalo da razgovara sa sudijom. Skrenuo mi je pažnju - rekao je Sonego.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike