Kakva čestitka Novaku i to od tenisera koga je pobedio! Brate, hvala što si me isprašio!

30.06.2022

06:09

0

Autor: 24sedam

Tanasi Kokinakis nakon ubedljivog poraza od Đokovića zahvalan na lekcijama koje je dobio

Kakva čestitka Novaku i to od tenisera koga je pobedio! Brate, hvala što si me isprašio!
profimedia-0703771983 - Copyright Profimedia

Meč 2. kola Vimbldona između Novaka Đokovića i Tanasija Kokinakisa iz Australije završen je ubedljivim trijumfom srpskog asa.

Nije Noletovom rivalu bilo nimalo lako na terenu, morao je mnogo da trči, mnogo da se troši, a rezultat na semaforu pokazivao je sve suprotno od njegovih napora.

Kada izgubiš sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) imaše nekoliko opcija. Da potoneš, da budeš ljut na sebe ili rivala, ali i da pokupiš i zapamtiš lekcije koje si dobio na terenu.

Kokinakis je izabrao ovu poslednju mogućnost, pa objavama na društvenim mrežama pokazao da mu poraz i nije tako teško pao.

printscreen/Instagram/Kokk1
 

- Hvala što si me isprašio, brate - napisao je Australijanac, a onda i komentarom na Novakovoj objavi pokazao koliko mu je značio duel sa Đokovićem:

- Previše si dobar, čoveče!

 

 

Kokinakis je i u zvaničnim izajvama posle meča pokazao kakvo je njegovo mišljenje o najboljem srpskom teniseru.

- On je zid! Osećaj je baš kao da igrate sa zidom. Moj osećaj je da sam sve uradio kako treba. Da, danas sam iseckan na komadiće - rekao je Tanasi, pa ocenio da Novaka niko neće zaustaviti na putu ka tronu ako bude igrao kao protiv njega:

- Nadam se da neću biti jedini "iseckan" do kraja turnira. Jer ako ga neko pobedi, a Novak bude ovako igrao, to će značiti da sam još dalje od najboljih nego što mislim da jesam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike