Đoković otkrio šta je rekao Krajinoviću na mreži

27.10.2020 | 17:13 >> 20:09

Autor: N. Stanojčić

Novak priznao šta je rekao Filipu posle meča

Copyright Profimedia

Morao je Novak Đoković dobro da se pomuči da bi prošao u drugo kolo turnira u Beču. Na startu je morao da igra protiv sunarodnika i kolege iz reprezentacije Filipa Krajinovića.

Posle velike borbe i tačno dva sata borbe u Austriji je odneo pobedu – 7:6 (8:6), 6:3. Naredni rival biće mu Borna Ćorić.

Ima Filip za čim da žali pošto je u prvom setu imao servis za vođstvo, ali ga nije iskoristio. Po završetku meča je Novak imao nešto duži razgovor na mreži. Upravo je to bilo prvo pitanje za njega, šta mu je rekao.

– Rekao sam mu da sam imao sreće u prvom setu – nasmejao se Novak.

Nastavio je u istom dahu.

– Treniramo zajedno često, tako je bilo i pre turnira u Beču. Nije lako igrati protiv prijatelja, dugog apoznajem i trudim se da budem tu za njega kao drugar, podrška, mentor. Nažalost, žreb je bio loš za obojicu.

Osvrnuo se zatim na sam meč.

– Za obojicu je ovaj meč bio dodatni pritisak, on odlično poznaje moju, ja njegovu igru. U prvom setu je bio bolji, servirao je za set, imao sam sreće. Promašio je smeč na 6:6. Nekoliko poena je promenilo sve. U drugom setu sam igrao bolje i zadovoljan sam kak ose sve završilo.

Na kraju je imao poruku za sve na nemačkom.

– Pozdrav do sutra – završio je Novak na nemačkom.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam