Ana kao iz modnih magazina: Linija doterana do savršenstva, Srpkinja nikad zgodnija (FOTO)

09.06.2022

16:16

0

Autor: 24sedam

Bivša grend slem šampionka uživa negde u Alpima

Ana kao iz modnih magazina: Linija doterana do savršenstva, Srpkinja nikad zgodnija (FOTO)
ana - Copyright foto: Twitter/@anaivanovic

"Ne brini šta je bilo, ne plaši se šta će biti. Stvori svoje SADA. To jedini trenutak u tvom životu kada možeš da se promeniš", napisala je Ana Ivanović u svojoj poslednjoj motivacionoj poruci na društvenim mrežama, objavljenoj uz svoju fotografiju.

Predeo iza teniske šampionke je savršen, a i ona se uklapa u krajolik svojim izgledom. Ako je njen suprug Bastijan stajao iza objektiva onda i njemu idu čestitke za uhvaćen momenat za fotogtafisanje.

Sigurno mu slikanje bolje ide od ruke nego sportovi sa reketom, iako se juče pohvalio da je konačno pronašao način da je pobedi predloživši joj partiju stonog tenisa. Na sve to je reagovao i Međunarodni olimpijski komitet porukom da bi voleli da izbliza posmatraju taj duel, dok je Ana uzvratila ne treba previše očekivati od tog meča, jer su daleko od olimpijskog nivoa. 

 

 

Ana je učestvovala na dva olimpijska turnira 2012. u Londonu i četiri godine kasnije u Riju, ali se nije proslavila rezultatima. Bastijan nikad nije igrao na OI, ali zato ima tri učešća na SP i jedan osvojeni 2014. godine u Brazilu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike