Naša Ana ulepšala žensko finale Rolan Garosa: Sećam se kad se ovde svirala srpska himna!

04.06.2022

15:26

0

Autor: 24sedam

Nekada prva teniserka sveta izazvala veliku pažnju u Parizu

Naša Ana ulepšala žensko finale Rolan Garosa: Sećam se kad se ovde svirala srpska himna!
profimedia-0696912364 - Copyright Profimedia

Dugo već nema Ane Ivanović na VTA turu, ali to ni najmanje nije uticalo na njenu popularnost u teniskom svetu. Prelepa Srpkinja godinama je bila jedna od najomiljenijih teniserki sveta, a da je tako ostalo i skoro šest godina od njenog povlačenja mogla je da se uveri ovog poslepodneva u Parizu.

Nekada prvi reket planete u društvu supruga Bastijana Švajnštajgera prati samu završnicu ovogodišnjeg Rolan Garosa, pa je tako sa tribina „Filipa Šatrijea“ pozdravila šampionku Igu Švjontek i viceprvakinju, mladu nadolazeću američku tenisku nadu Koko Gof.

Koko je dosta mlada, još uvek ima šanse, ali joj je to prvo finale, pa je bila dosta nervozna. Iga je definitivno najdominantna u ženskom tenisu. Vuče me ponekad da igram, pogotovo kada sam gledala polufinale, atmosfera i sve... Bilo mi je emotivno kada se svirala himna ovde, setila sam se kada se ovde svirala naša himna - rekla je Ana ljudima koji su joj prišli posle finalnog meča, otkrivši planove za budućnost.

- Bila sam u Srbiji, imam još jedan interesantan projekat koji će izaći za par meseci, pa sam uzbuđena zbog toga, čućete više uskoro. Tenis pratim kad stignem, pošto je kod kuće TV uvek ugašen zbog dece, uglavnom smo s njima i uživamo – rekla je Ivanovićeva, koja je šampionski trofej na Rolan Garosu podigla 2008. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike