Njegov prvi korak bio je promašaj: Ovako je počela ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

02.04.2022

23:15

0

Malo je onih koji su upoznati sa pričom o njihovom prvom susretu

Njegov prvi korak bio je promašaj: Ovako je počela ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera
Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger već godinama uživaju u ljubavi u kojoj su dobili dvoje dece. Međutim, malo je onih koji znaju kako je sve počelo. 

Bastijan je, naime, zamolio prijatelja, kondicionog trenera, da ga upozna sa Anom Ivanović, čijom je igrom i pojavom bio oduševljen, ali ona je imala neka druga posla. 

Profimedia
 

Zapravo, Martin Suter, autor Bastijanove biografije “Jedan od vas”, upotrebio je nešto drugačije reči ‒ “odbila ga je”. Međutim, kapiten nemačke fudbalske reprezentacije i rođeni borac nije se dao obeshrabriti. Bio je uporan, što je u ljubavi često presudno. Uz malo sreće, naravno.

Odlučio je da Ani lično pošalje poruku. Ovog puta je odgovorila, uz obrazloženje da bi volela da se upozna s njim ako im se putevi ukrste, piše "Hello!". Basti nije hteo da čeka povoljnu priliku, nešto što bi se desilo ko zna kad i ko zna gde, ili se nikad ne bi desilo, pa je ubrzao “slučajni susret”.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Profimedia
 

Saznao je da Ana igra na grend-slemu u Njujorku i seo na prvi avion kako bi uživo navijao za nju. Tog septembra 2014. prvi put su snimljeni zajedno dok su se avenijama Velike jabuke šetali držeći se za ruke. Zgodna manekenka Sara Brandner, sa kojom je Švajnštajger sedam godina bio u vezi, gotovo preko noći je postala prošlost iako im je nedostajao samo korak do oltara.

Srpska teniska princeza i jedno od najvećih imena u istoriji kluba “Bajern” verili su se narednog leta u Londonu, dok su se šetali otmenim Noting Hilom. Basti je kleknuo i, pokazujući prsten, postavio pitanje svih pitanja. Rekla je “da”. I “naravno”. Potrudio se da taj trenutak pamti celog života, pa je, čuvši odgovor, dao znak za početak vatrometa, koji je Anu očarao više od prstena.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia
 

Odnekud su se pojavili njegovi prijatelji sa kojima je skovao plan, iz žive ograde iskočio je i njen brat Miloš... Kao u nekom romantičnom filmu. Uostalom, Noting Hil je i poznat po jednom, sa Džulijom Roberts i Hjuom Grantom.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti