Amerikanac koji je napisao knjigu o Novaku postavio važno pitanje o Nadalovom doktoru

03.06.2022

06:45

0

Autor: 24sedam

Skup Malinovski veruje da bi Španac mogao da spase karijere mnogih asova ako bi primenio protokole iz lečenja Nadala

Amerikanac koji je napisao knjigu o Novaku postavio važno pitanje o Nadalovom doktoru
nole1 - Copyright Tanjug/AP

Poslednje pobede Rafaela Nadala na Rolan Garosu ponovo su pokrenule lavinu komentara od strane navijača, teniskih i antidoping stručnjaka u medijima i na društvenim mrežama u kojima se u većini slučajeva izražava sumnja da sve što postiže na terenu čini to samo zahvaljujući fizičkoj pripremljenosti na dozvoljeni način.

Nadal je u Rimu jedva završio turnir na nogama, a već sada, mesec dana od tada pravi čuda u kontinuitetu, igrajući satima i pobeđujući protiv takvih tenisera kao što su Ože-Alijasim i Novak Đoković.

Sumnja u Španca je sve veća i zbog lekara koji je pored njega i kako je sam rekao "čini stvari koje mu pomažu". Svoj glas je povodom toga podigao i Skup Malinovski, američki novinar, koji je nedavno objavio knjigu o Novaku Đokoviću:

 

 

- Da li bi Nadalov španski lekar mogao da izlečći i spase sportske karijere Huana Martina Del Potra, Serene Vilajms, Nišikorija, Tima, Mareja, Federera, Tajgera Vudsa - upitao se Malinovski.

Nadal danas (14.45) izlazi na teren "Filip Šatrije" gde ga očekuje polufinalni duel Rolan Garosa protiv Aleksandera Zvereva.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike