Ništa od očekivanog finala u Beču

30.10.2020

16:36 >> 16:49

0

Autor: Adam Štulić

Andrej Rubljov u dva seta eliminisao Dominika Tima

Ništa od očekivanog finala u Beču
Copyright MN Press

Kada su bili poznati učesnici turnira u Beču, organizatori i domaća publika zadovoljno su trljali ruke u iščekivanju finalnom meča između austrijske zvezde Dominika Tima i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Ipak, od već viđenog meča za titulu neće biti ništa, a “parti brejker” bio je ruski teniser Andrej Rubljov, koji je u četvrtfinalu turnira posle nešto više od sat i po vremena igre savladao Tima 7:6, 6:2.

Oduševljenje u Austriji: Novak je stigao! (Video)

Mladi Rus je bio prilično dominantan protiv trećeg tenisera sveta, koji je u samo jednom gemu na meču imao priliku da rivalu oduzme servis. Pošto je u trećem gemu prvog seta uspeo da sačuva dve brejk lopte (ujedno i jedine u uvodnom delu meča), Rubljov je u taj brejku slavio 7:5, da bi u drugom setu bio prilično ubedljiv.

Đoković u Beču saopštio lepe vesti (foto)

Sa dva vezana brejka, u trećem i petom gemu, ruski teniser je brzo došao do ubedljivih 5:1, da bi na svoj servis već prvu meč loptu pretvorio u poen kojim je izborio plasman u polufinale turnira u Beču, u kojem će igrati protiv Kevina Nadersona, koji je prethodno savladao Danilla Medvedeva 6:4, 7:6.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike