Novakov bivši trener smešten u jedan od najgorih zatvora Britanije! Nasilja i pacova na sve strane, a na vazduhu minimalno vremena

01.05.2022

09:13

0

Sudbina se poigrava sa Nemcem, ćelija se nalazi na tri kilometara od Vimbldona

Novakov bivši trener smešten u jedan od najgorih zatvora Britanije! Nasilja i pacova na sve strane, a na vazduhu minimalno vremena
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Legendarni teniser i trener, Boris Beker. nedavno je osuđen na dve i po godine zatvora zbog brojnih dugovanja i utaje poreza.

Imao je bivši trener Novaka Đokovića i prilično sreće, s obzirom da kazna za ovo delo može iznositii do sedam godina.

Međutim, naredni period mora da provede iza rešetaka, a kako mu je suđeno u Velikoj Britaniji, smešten je u zatvoru Vandsvort.

Ovo utvrđenje poznato je po katastrofalnim uslovima i preko 1.300 zatvorenika.

Legenda koja je godinama živela na visokoj nozi i uživala u svakom danu i lepim ženama, sada se susreće sa potpuno drugačijim načinom funckionisanja. 

Kako prenose Britanski mediji, zatvor u kome je smešten, prepun je prljavštine i pacova, a u zdanju starom oko 170 godina, nalazi se daleko više zatvorenika nego što tu ima mesta.

Beker se za početak nalazi u samici, ali ga ništa bolji uslovi ne čekaju ni kada bude bio prebačen u ćeliju sa "cimerima".

Ovaj zatvor poznat je i po broju incidenata na Ostrvu, a zanimljivo da je zatvorenicima dozvoljeno da samo dva sata dnevno provode u dvorištu.

Da se sudbina igra sa Bekerom pokazuje i podatak da je zatvor na samo tri kilometara od kompleksa Vimbldona, gde je Nemac još sa 17 godina najavio strahovito uspešnu karijeru.

Bonus video

Arena

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti