Boris nema ništa, nema budućnost, sve je u dronjcima... Ovako je Bekerov advokat preklinjao sudiju da ga ne šalje u zatvor (FOTO)

29.04.2022

19:34

0

Autor: 24sedam

Zaplenjena kuća na Majorki vredi nešto više od 10 miliona evra

Boris nema ništa, nema budućnost, sve je u dronjcima... Ovako je Bekerov advokat preklinjao sudiju da ga ne šalje u zatvor (FOTO)
Tan2022-4-29_19014202_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Boris Beker je osuđen na zatvorsku kaznu zbog pronevere, a nakon izricanja presude oglasio se i advokat Džonatan Lejldlou. Tačnije, obratio se sudiji Debori Tejlor i zamolio da se kazna preinači, odnosno da legendarni nemački teniser, koji je i pao tokom suđenja, ne ide u zatvor. 

- Boris Beker doslovno nema ništa i nema ništa da pokaže od nekadašnje sjajne sportske karijere. To je veoma blizu tragedije. Njegov pad nije samo pad sa visine, već je i ponižavanje ovog čoveka - kazao je Lejdlou i nastavio o budućnosti svog klijenta.

- Realno, ona ne postoji. Ovaj sudski proces je uništio njegovu karijeru u potpunosti, i uništio svaku mogućnost da u budućnosti išta zaradi. Njegov ugled, suština svega je sada samo gomila dronjaka. Neće moći da radi i moraće da zavisi od milosti drugih, ako želi da preživi. Zbog toga vas molim da suspendujete zatvorsku kaznu.

Zatim je baveo da je banka od koje je uzeo zajam već konfiskovala kuću na Majork, vrednu nešto više od 10 miliona evra.

- Moj branjenik je izgubio praktično sve. Već je dodatno platio zbog finansijskih afera, a za to može da krivi samo sebe - zaključio je Lejdlou.

Podsetimo, jedan od najboljih tenisera svih vremena, kao i bivši trener Novaka Đokovića posedovao je imovinu vrednu 50-ak miliona evra. Ali je sve potrošio na troškove razvoda od Barbare Beker, plaćanje školovanja deci... Inače, danas je došao u pratnji partnerke Lilijan de Karvaljo Moneteiro.

Tokom igračke karijere je osvojio 49 ATP titula, a u Grend slem kolekciji (šest trofeja) mu samo nedostaje Rolan Garos, iako je tri puta bio u finalu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike