Zastrašujuće je da se pojavljuje neko kao Đoković samo sa većom snagom! Navratilova stavila Noleta ispred Rafe i Rodžera

09.05.2022

07:39

0

Autor: 24sedam

Velika šampionka uporedila mladog Španca sa Srbinom

Zastrašujuće je da se pojavljuje neko kao Đoković samo sa većom snagom! Navratilova stavila Noleta ispred Rafe i Rodžera
profimedia-0657047981 - Copyright Profimedia

Velika šampionka Martina Navratilova nije tako često imala lepe reči za Novaka Đokovića, ali u njenoj reakciji na pojavu Karlosa Alkaraza dala je i svoje viđenje igre srpskog asa.

Ona, naime, veruje da bi mladi Španac u budućnosti mogao da postane novi Đoković, samo sa većom snagom nego trenutni broj 1.

Zanimljivo je da se Navratilova ovom prilikom odlučila za poređenje Alkaraza sa Đokovićem i da je izostavila Rafu Nadala i Rodžera Federera.

tanjug/AP Photo/Manu Fernandez/
Novak Đoković i Karlos Alkaraz

- Još uvek raste, a ima i odličnog trenera. On ne samo da ima dobar forhend, već je dobra njegova kompletna igra. Njegov bekhend je veoma dobar. Sa njegovom desnicom i brzinom dok udara loptu, čak i kada nije u dobroj poziciji, može da vas dovede u beizizlaznu situaciju - rekla je Navratilova.

Amerikanka češkog porekla koja je 18 puta osvajala grend slem turnire veruje da će Španac postati jednog dana novi Đoković:

- Ima mnogo više snage od bilo koga koga sam dosad gledala. Mislim da može da bude sledeći Đoković, ali moćniji. To je prilično zastrašujuća pomisao - rekla je Navratllova.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike