Spektakl koji se čekao pet godina: Đokoviću na crtu izlazi veliki rival Mari!

04.05.2022

06:35

0

Prvi reket sveta u trećem kolu Mastersa u Madridu igra protiv velikog prijatelja

Spektakl koji se čekao pet godina: Đokoviću na crtu izlazi veliki rival Mari!
Novak Đoković i Endi Mari - Copyright AP photo

Punih pet godina čekao se ovaj spektakl. Naime, Novak Đoković u trećem kolu Mastersa u Madridu igra protiv svog velikog rivala Endi Marija, koji poslednjih godina ima problema sa povredama.

Nema dilema da će to biti veliki izazov za obojicu igrača, jer poznato je da su njih dvojica osim što su veliki rivali na terenu, i odlični prijatelji i to iz mlađih dana.

- Pogledao sam nekoliko njegovih mečeva, zapravo sam pogledao deo duela iz prvog kola sa Dominikom Timom. Dobro se kreće, igra sve bolje. To je fantastično videti, pošto je on važan igrač za naš sport. Ostavio je trag u istoriji našeg sporta, osvojio je tri grend slem titule, zlatne medalje na olimpijskim igrama i bio je broj jedan na svetu. On je jedno od najvažnijih imena koje imamo i odlično je što se i dalje takmiči na najvišem nivou - istakao je Đoković.

Prvi reket sveta je odao priznanje Marija zbog svega što je prošao u poslednjih nekoliko godina. 

- Impresivno je što je i dalje tu, s obzirom na operaciju i na sve što ga je pratilo prethodnih godina. Njegova upornost i borbeni duh su prava inspiracija - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike