Bivši Novakov trener se oprostio od porodice: Nemac spreman na zatvorsku kaznu, čeka se konačna presuda (FOTO)

29.04.2022

06:14

0

Danas će se znati, a spekuliše se da zatvorska kazna može iznositi i do sedam godina

Bivši Novakov trener se oprostio od porodice: Nemac spreman na zatvorsku kaznu, čeka se konačna presuda (FOTO)
profimedia-0571162989 - Copyright Profimedia

Legendarni teniser i nekadašnji trener najboljeg igrača na svetu, Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker, danas očekuje konačnu presudu i suočava se sa velikom zatvorskom kaznom.

Nemac je spreman da prihvati odluku suda, a kako prenose mediji, izvesna zatvorska kazna može iznositi i do sedam godina.

Beker je u velike probleme sa zakonom upao kada je proglasio bankrot zbog dugovanja poveriocima, a navodno je sakrio i izvestan broj osvojenih trofeja, kako bi sprečio zaplenu suda.

Takođe je dugovao i švajcarskim vlastima, oko pet miliona franaka, ali i nešto manje od milion evra zbog presuda za pokušaj i utaju poreza u Nemačkoj 2002. godine.

Proteklih dana, engleski paparaci su ga fotografisali dok se pozdravljao sa aktuelnom partnerkom i sinom.
 
 
Mnogi su to okarakterisali kao opraštanje pred odluku suda.

Veliki deo bogatstva, Beker je potrošio na razvod od Barbare, kao i skup i glamurozan život, uz ulaganje u školovanje dece.

Kako je i sama legenda istakla, dugo se mučio da vrati dugoce, jer su kompanije otkazivale saradnju sa njim, zbog pomenutog stečaja.

- Moj imidž više nije bio dobar, brend Beker nije bio na visokom nivou kao ranije i nisu želeli da se povezuju sa brendom koji je bio kritikovan u medijima. To je veoma teško kada ste bankrotirali i kada ste svake nedelje na naslovnim stranama zbog toga. Teško je bilo zaraditi puno novca sa mojim imenom - rekao je Beker nedavno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike