Ne volim Novaka! Poslednjih godina ne donosi prave odluke! Da li kritičari ikada odmaraju?

24.04.2022

07:20

0

Italijanu se nije dopala ni izjava o sankcijama ruskim i beloruskim sportistima

Ne volim Novaka! Poslednjih godina ne donosi prave odluke! Da li kritičari ikada odmaraju?
0MET3278 - Copyright MN Press

Šta god radio mimo tenisa i kakve god rezultate postizao na terenu, prvi reket sveta, Novak Đoković, uvek će imati spremne kritičare.

Iako ova godina nije najbolje krenula po najboljeg igrača na planeti, ne može se osporiti šta je sve učinio. Rekordi se nižu, ali nezadovoljnih i dalje ima.

Naime, Novak se trenutno nalazi u Beogradu, gde učestvuje na Srbija openu, a danas ga očekuje finale. Međutim, nikada Đoković nije govorio samo o tenisu i krio se iza reketa, a sada je pomenuo i dešavanja između Rusije i Ukrajine.

Novak je o odluci organizatora Vimbldona, da ruskim i beloruskim sportistima zabrani učešće, kratko kazao da je to suludo, a njegove reči naišle su na analizu  legendarnog italijanskog tenisera Adrijana Panate.

- Novak Đoković? Nemam ništa protiv njega, ali ga ne volim. U poslednje dve godine nije doneo nijednu pravu odluku. Imao je i neke nepopularne izjave - rekao je Italijan, te se osvrnuo Rodžeru Federeru:

- Federer jeste i uvek će biti sinonim za tenis.

Panata je kritičan i prema današnjem sportu.

- Današnji tenis ne volim, rekao bih da mi je dosadan. Pratim samo italijanske tenisere, recimo da ga gledam zog patriotizma. Janik Siner i Mateo Beretini su moderni, jaki sportisti, moram da kažem i da se dosta razlikuju jedan od drugog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike