Đoković opet u rodnom Beogradu! Novak saznao ime rivala, igraće protiv naših tenisera!

16.04.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski igrač slobodan u prvom kolu

Đoković opet u rodnom Beogradu! Novak saznao ime rivala, igraće protiv naših tenisera!
20210527mmDjokov80 - Copyright MN Press

Beograd će u nedelji pred nama biti na teniskoj mapi sveta, pošto će se u glavnom gradu Srbije održati ATP turnir serije 250. Naravno, najzvučnije ime ovogodišnjeg Srbija opena biće Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser.

Uoči turnira čiji će glavni program početi u ponedeljak održan je i žreb, a podsetimo da Đoković sada ima šansu da u rodnom gradu popravi utisak, s obzirom da je u Monte Karlu eliminisan već u svom prvom meču.

Žrebu je ispred ATP-a prisustvovao Džeri Armstrong, supervizor. Prvi nosilac je Novak Đoković, kao i tri sledeća, Andrej Rubljov (2), Karen Hačanov (3) i Aslan Karacev (4). I oni će biti slobodni u prvom kolu. U drugom kolu Novak će odmeriti snage protiv boljeg iz okršaja igrača iz naše zemlje, Hamada Međedovića (vajld kard) i Lasla Đerea koji je takođe igrao u Monte Karlu.

Specijalni gost na žrebu bio je Dominik Tim, koji će takođe učestvovati na turniru i uz Đokovića će biti jedna od najvećih zvezda. Tim će u prvom kolu igrati protiv Džona Milmana, a onda ga čeka duel sa pobednikom duela Rišar Gaske - Miomir Kecmanović, a onda bi već u trećem kolu mogao da usledi i meč protiv Đokovića.

Kada je reč o ostalim našim igračima, Filip Krajinović će igrati protiv Davida Gofana, a Dušan Lajović protiv kvalifikanta.

Na suprotnoj strani "kostura" je Rubljov, i samim tim Đoković ne može da se sastane sa njim do finala.

Turnir počinje sutra, kada je otvoren ulaz za sve posetioce. Od ponedeljka počinju mečevi glavnog žreba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike