ISPRAVKA Zverev saznao kaznu za divljačko ponašanje, suspenzija ako se ponovi incident

08.03.2022

07:30

0

Autor: 24sedam

Zahvaljujemo se raskrinkavanju.ba što nam je skrenuo pažnju na grešku

ISPRAVKA Zverev saznao kaznu za divljačko ponašanje, suspenzija ako se ponovi incident
zverev - Copyright Printscreen/YouTube

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je kaznila Aleksandera Zvereva za divljačko ponašanje na turniru Acappulcu kada je zamalo udario sudiju meča reketom.

Nakon što je poražen u dublu, vidno nezadovoljan suđenjem Zverev je prišao stolici sudije Alesandra Germanija i razbio reket o nju, a nekoliko puta je bio vrlo blizu da udari i samog sudiju.

ATP je odredio kaznu za Zvereva, te će Nemac morati da plati ukupno 71.000 dolara, uz dva meseca uslovne suspenzije i dodatnu novčanu kaznu od 25.000 dolara.

Zverev je kažnjen s 20.000 dolara zbog verbalnog zlostavljanja, 20.000 dolara za nesportsko ponašanje i 31.000 dolara turnirske zarade, a naknadno ga je ATP kaznio uslovno sa dvomesečnom suspenzijom i 25.000 dolara.

Mnogi su nezadovoljni kaznom, ne samo finansijskom koja je "kap u moru" za Zvereva, već i uslovnom suspenzijom.

Naime, Zverev će biti suspendovan na dva meseca u slučaju da do 22. februara iduće godine napravi bilo kakvo nesportsko ponašanje, psihički i fizički maltretira službenog lica, protivnika, gledaoca ili bilo koje druge osobe na terenu.

Napomena: Članak je prepravljen u skladu sa analizom portala Raskrinkavanje. Takođe, naš portal je objavio i da je Zverevu ranije izrečena kazna od 25.000 dolara i osmosedmična suspenzija, ali da je poslednjom odlukom ATP-a ona samo preinačena, pa je donesena odluka da suspenzija bude samo uslovna.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike