Još jedan grozan medijski napad Britanaca na Đokovića! Nole je kriv i kad Zverev bije reketom sudije (FOTO)

24.02.2022

14:36

0

Autor: 24sedam

Kampanja protiv srpskog tenisera od Melburna još nije stala

Još jedan grozan medijski napad Britanaca na Đokovića! Nole je kriv i kad Zverev bije reketom sudije (FOTO)
profimedia-0664044110 - Copyright Profimedia

Negativna kampanja britanskih medija prema Novaku Đokoviću ne prestaje. Traži se najmanji povod da bi se najbolji teniser ocrnio, prikazao u najgorem svetlu, čak i kada događaji u tenisu i nemaju preterane veze s njim.

Tako je bilo i i u slučaju incidenta Aleksandera Zvereva u Akapulku, kada je u magnovenju lupao reketom po stolici glavnog sudije i usput dokačio i njegove noge u tom napadu besa.

Dejli mejl koji je preneo stav Đokovića o ispadu Zvereva ilustrovao je taj tekst slikom sa US Opena 2020. godine kada je eliminisan sa grend slema zbog poznatog nesrećnog slučaja sa linijskom arbitarkom.

 

 

Oni su između ta dva slučaja pronašli vezu!?!? 

- Mislim da je sve rekao u toj izjavi. Shvatio je da je to bila greška. Razumem frustraciju. Ponekad na terenu osetite u žaru borbe mnogo različitih emocija. Napravio sam greške u prošlosti kada sam imao napade besa na terenu. Razumem kroz šta igrač prolazi. Ali, naravno, ne opravdavam njegove postupke. On je u izjavi, postupio na pravi način. Mislim da odluka o diskvalifikaciji nije bila preoštra. Mislim da je to bilo ispravno u datim okolnostima. - rekao je Đoković o slučaju svog nemačkog kolege u Akapulku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike