Đokoviću je ovo najviše nedostajalo! Pogledajte zbog čega je Novak rekao: Nisam mogao da tražim bolji doček na povratku! (VIDEO)

21.02.2022

21:29

0

Autor: 24sedam

Najbolji teniser sveta ima mnogo razloga za zadovoljstvo

Đokoviću je ovo najviše nedostajalo! Pogledajte zbog čega je Novak rekao: Nisam mogao da tražim bolji doček na povratku! (VIDEO)
Tan2022-2-21_204426921_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ima mnogo razloga za zadovoljstvo posle premijerne pobede u 2022. godini. U prvom meču nove sezone, posle agonije kroz koju je prošao uoči Australijan opena, prvi reket planete je pokazao da sve to nije ostavilo previše uticaja na njega.

Na startu turnira u Dubaiju, srpski as je savladao mladog Italijana Lonrenca Muzetija (6:3, 6:3) u sjajnoj atmosferi koja je, za razliku od većine drugih turnira, bila većinom na njegovoj strani.

Đokovićev izlazak na teren ispraćen je velikim ovacijama, svaki poen nagrađen je gromoglasnim aplauzom, zbog čega je Nole posle meča s velikim osmehom na licu poslao tradicionalna srca ka tribinama.

 

 

- Nisam mogao da tražim bolji doček prilikom povratka na teren – napisao je Nole na društvenim mrežama nedugo pošto je završen duel sa Muzetijem.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike