Au, kakve reči na Novakov račun! Užasne odluke pravi! I za sebe i za tenis!

15.02.2022

16:09

0

Autor: 24sedam

Pamela Pem Šriver nije baš blagonaklona ka srpskom teniseru

Au, kakve reči na Novakov račun! Užasne odluke pravi! I za sebe i za tenis!
profimedia-0024036737 - Copyright Profimedia

Ljubitelji tenisa znajusa Pamelu Pem Šriver. Šriverova je u dublu osvojila čak 21 grend slem trofej, a u singlu 1984. bila je treća teniserka sveta.

Sada se javila da prokomentariše sve što se događa oko Novaka Đokovića i deluje da nije nimalo blagonaklona prema srpskom teniseru.

- Njegova odluka je užasna za tenis, a nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna - navela je Šriver.

Podsećamo, Novak će igrati u Dubaiju od 21. februara, dok je u ovom trenutku nezahvalno bilo šta predviđati za ostale turnire.

Šriverova traži način na koji bi Novak mogao da se vakciniše.

- Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo - istakla je nekadašnja šampionka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike