Najveći Novakov mrzitelj dobio što je zaslužio od Kokinakisa! Veliki blam Amerikanca, izašao postiđen iz sale (VIDEO)

30.01.2022

06:37

0

Autor: 24sedam

Čak je i sam Ben Rotenberg morao da prizna svoju sramotu

Najveći Novakov mrzitelj dobio što je zaslužio od Kokinakisa! Veliki blam Amerikanca, izašao postiđen iz sale (VIDEO)
profimedia-0024036407 - Copyright Profimedia

Amerikanac Ben Rotenberg, koji je svoju novinarsku karijeru izgradio napadima na Novaka Đokovića preko Tvitera, doživeo je veliku sramotu na zvaničnoj konferenciji za novinare u Melburnu, nakon trijumfa Nika Kirjosa i Tanasisa Kokinakisa u finalu dublova na Australijan openu.

Narod bi rekao "dobio je što je zaslužio", a verbalni nokaut od Kokinakisa usledio je nakon njegovog sledećeg pitanja:

- Drugo pitanje je malo čudno, ali gledao sam tvoje mečeve Tanasi i radoznao sam. Da li Nik toliko dira tvoju zadnjicu i kada niste na terenu - usudio se da pita ovako nešto jedan sportski novinar i odmah dobio odgovor:

- Da, verovatno i više. Nije to sada za kamere. Da li se tebi sviđa? Sviđa ti se, zar ne - uzvratio je Kokinakis.

 

 

Posle ovakvog odgovora usledio je muk u sali, a Tviter je počeo da gori. Usledili su komentari brojnih "poštovalaca" Rotenbergovog rada, ali i oni koji su prema njemu imali neutralan stav. Uglavnom, opšta ocena je da je Amerikanac i ovim pokazao da je zalutao u sport i novinarsku profesiiju, pa su čak neki postavljali pitanje direktoru AO u Melburnu Kregu Tajliju kako je moguće da ovakav čovek i dalje nosi akreditaciju za praćenje mečeva na njegovom turniru.

 

 

Vađenje nije pomoglo da bi se popravio utisak o svemu:

- Želim da se obratim ovom prilikom jer sam skamenjen posle ovog jako blamantnog videa gde se jasno vidi da ovo nije bio pravi trenutak. Hoću da kažem da mi je žao. Znam Tanasija i Nika godinama i uvek smo imali prijatelsjki odnos i kada sam stigao Tanasi me zadirkivao jer nisam ranije bio na pres konferencijama. Onda sam posle prvog pitanja brzo pitao i drugo, koje nisam dobro formulisao, a bilo je o njihovom dobro poznatom odnosu na terenu. Ispalo je čudno i neprikladno, a nije pomoglo ni što je konferencija bila kasno 13. dana turnira. Ali bez obzira, nije delovalo da to smeta Tanasiju i Niku, čak im je bilo smešno. Ovako se inače šalimo u pola glasa u hodnicima, ali ja sam loše procenio i uradio to na konferenciji za štampu - napisao je Rotenberg. 

BONUS VIDEO:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike