Rang lista tenisera sa najviše primljenih hejterskih komentara: Novak ima baš mnogo mrzitelja, ali nije prvi!

05.02.2022

12:18

0

Autor: 24sedam

Đoković verovatno "pobeđuje" u 2022. godini

Rang lista tenisera sa najviše primljenih hejterskih komentara: Novak ima baš mnogo mrzitelja, ali nije prvi!
20211216mmDjokov17 - Copyright MN Press

Prema istraživanju "Piksvajsa" koji je obuhvaćen period od januara do kraja decembra 2021. godine najviše "hejterskih" komentara na Tviteru upućeno je japanskoj teniserki Naomi Osaki.

Novak Đoković se i na ovoj rang listi kotira visoko. Čak peto mesto za prošlu godinu, a isti istraživači prenose da je tokom krize u Melburnu za svega nekoliko dana dobio gotovo isti broj uznemirujućih poruka od "tviteraša" kao za celu 2021. godinu.

Japanka je ovu neslavnu titulu najnapadanije teniserke dobila zbog svoje želje da ne izlazi pred medije, jer je time htela da pokaže brigu za svoje mentalno zdravlje čuvajući se od svakakvih novinarskih pitanja. Ovaj njen gest naišao je na toliku osudu navijača širom sveta da je ka njenom profilu upućeno 32.415 komentara u kojima je prema istraživačima ispoljena mržnja.Na drugom mestu je njena rivalka Serena Vilijams, iako tokom većeg dela sezone uopšte nije nastupala.

printscreen
 

 

Treći i četvrti na listu su Britanci, Endri Mari i Ema Radukanu, senzacionalna šampionka US opena, a peti je naš Novak Đoković sa 8.439 tvitova punih mržnje. Šoknatno je da Srbin već ima dodatnih 7.354 uvredljivih tvitova između 4. januara i 10. januara, u vreme dok je trajala njegova borba da se takmiči na AO u Melburnu.

Od uvreda nije pošteđen ni Rodžer Federer, koji je šesti na ovoj listi, a za njim idu Cicipas, Zverev, Halep...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike