Predsednik Partizana otvoreno: Dug prema bivšim igračima je 600.000 evra

04.02.2022

15:20

0

Autor: 24sedam

Ostoja Mijailović dodao je da je zadovoljan rezultatima koje prvi Željko Obradović i pozvao je crno-belu javnost na strpljenje

Predsednik Partizana otvoreno: Dug prema bivšim igračima je 600.000 evra
_P7I4336 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dug košarkaškog kluba Partizan prema bivšim igračima iznosi 600.000 evra i taj ostatak ćemo plaćati do kraja tekuće i naredne sezone, izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović za Tanjug.

On je dodao da je trenutno zadovoljan rezultatima i podsetio da je na promociji Željka Obradovića rekao da nema potrebe ulaziti u euforiju.

- Navijači su u nekom trenutku pomislili da je sve gotovo na samom početku sezone. Jedna košarkaška sezona nije fakultetski ispit gde ga vi položite u jednom danu, završili ste posao i onda nastavite dalje. Dakle, sezona je dosta duga, sezona je izazovna. Tu je i kovid, tu su i razne povrede. Utakmica je puno, puno je i putovanja. Sezona dugo traje, a mi smo na njenoj polovini. Drugi smo u ABA ligi, drugi smo u Evrokupu. Nismo ocekivali da cemo dobiti sve utakmice do polovine sezone. Neke smo mogli da dobijemo, neke jednostvano nismo mogli - istakao je Mijailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike