Prva je terala Novaka i govorila da navija za Rafu, a sada likuje: Australijska političarka gura prst u oko Đokovićevim navijačima

30.01.2022

17:06

0

Bestidno i neprofesionalno ponašanje

Prva je terala Novaka i govorila da navija za Rafu, a sada likuje: Australijska političarka gura prst u oko Đokovićevim navijačima
nole1 - Copyright MN Press/Printscreen/parliamentofvictoria

Sećate li se Džale Pulford? Verovatno ne po imenu, ali to je australijska političarka koja je prva ubacila klip u točkove Novaku Đokoviću, a onda potpuno besramno rekla da će navijati za Rafaela Nadala.

Nije jedina kriva, naravno, ali nakon što su pogranične vlasti ocenile da Novak nema dobru dokumentaciju za ulazak, iako je imao sve što mu je direktor Australijan opena Kreg Tajli rekao da treba, procedura je bila da mu vizu odobre vlasti savezne države Viktorija.

Tamo je ministarka sporta upravo Pulford, koja je objavila da njen kabinet neće pomoći najboljem teniseru današnjice. To možda i ne bi bio toliki skandal da posle toga potpuno neprofesionalno i navijački nije rekla da se nada trijumfu Nadala, što je i dokumentovano!

E, pa. Ona nije zaboravila i potvrdila je da to nije bio samo žar trenutka, jer je jedva dočekala trijumf Nadala likujući na društvenim mrežama. Ona je okačila sliku sa svog mesta na stadionu, direktno iza tenisera uz komentar: Rafa je najveći svih vremena.

 

 

Pitali bismo kako je samo nije sramota, ali nešto nam govori da je to uzalud...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike