Nole "snimljen" na pijaci u Vuhanu, on je pokrenuo pandemiju! Španci se urnebesno sprdaju sa paranojom Australije

27.01.2022

13:38

0

Autor: 24sedam

Španski "El Mundo Today" došao do "senzacionalnog otkrića"

Nole "snimljen" na pijaci u Vuhanu, on je pokrenuo pandemiju! Španci se urnebesno sprdaju sa paranojom Australije
novak - Copyright printscreen

Nije 1. april, ali nije loše steći navike na vreme! Španski "El Mundo today" objavio je senzacionalnu fotografiju sa pijace u Vuhanu odakle je prema pretpostavkama počeo da se širi koronavirus po celom svetu.

Na slici se posle uvećavanja vidi da je u pozadini između tezgi trčao najbolji teniser sveta Novak Đoković, pa je zato od jedan od odgovornih što je ovaj zlokobni virus odneo više od pet miliona ljudskih života.

Naravno, reč je o satiričnom portalu iz Španije, koji je ovo "otkriće" savršeno uklopio u današnji stereotip o Srbinu na Zapadu i Australiji. 

Australijske vlasti su proglasile Novaka "opasnošću po javno zdravlje", kao i opasnost za javni red i proces vakcinacije u 93 odsto vakcinisanom Melburnu.

Ovakva glupa objašnjenja su postala savršena meta za ismevanje Australijanaca, a to su u radili na svoj način.

- Jutros je procureo snimak iz novembra 2019. na kojem se vidi srpski teniser Novak Đoković kako jede pangoline (ljuskavi mravojed - prim. a) na pijaci u Vuhanu. Zahvaljujući ovom dokumentu, sada je poznato da je svetski teniski broj jedan odgovoran za pandemiju koronavirusa, od kojeg je umrlo više od 5,3 miliona ljudi. Teniser nastavlja da negira postojanje virusa i zapravo sve ovo vreme nastavlja da jede pangoline, što bi moglo da mu izazove ozbiljne probleme sa australijskim vlastima.

- Moj sin je žrtva zavere, izmišljena je globalna pandemija bez presedana da bi se ukaljao njegov imidž - navodno se žali otac sportiste.

Novak Đoković je obećao da će prestati da jede pangoline ako mu se ukine zabrana, iako nije komentarisao svoju naviku da svake nedelje jede supu od slepih miševa - piše "El Mundo today".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike