Voditeljka Eurosporta patila zbog Novakovog zatočeništva u Melburnu

27.01.2022

07:58

0

Autor: 24sedam

Aliz Lim pričala o problemima srpskog tenisera i kako ih je ona preživljavala

Voditeljka Eurosporta patila zbog Novakovog zatočeništva u Melburnu
aliz lim - Copyright printscreen

Voditeljka Eurosporta, bivša francuska teniserka Aliz Lim kaže da je zbog afere "Đoković" u Asutraliji prestala da prati neke ljude na Tviteru, jer joj se učinilo da su počeli da preteruju u komentarima.

Limova kaže da je tokom Novakovog zatočeništva u imigracionom hotelu često sebe zamišljala na njegovom mestu:

- Za mene je Novak i dalje veliki šampion. Kada se ovo zaustavi i počne da pobeđuje, ljudi će nastaviti dalje. Ova priča je bila tako velika. Čak sam prestala da pratim neke ljude na Tviteru jer je bilo previše. To me je činilo anksioznom jer nisam mogla da pomognem, a imam empatiju jer sam i sama teniserka. I situacija dok čitam vest o teniseru i pomislim kako bih se osećala da sam tamo. Zamišljam sebe u tom položaju i mislim da bih svuda dobila osip i ne bih spavala - rekla je 31-godišnja Francuskinja.

AP Photo/Mark Baker
Aliz Lim

Nova voditeljka nije još bivša teniserka. Limova veruje da će se vratiti na teren, ali ne onim intezitetom kao kada je bila među 150. igračica na VTA listi.

- Još uvek puno igram, ali u poređenju sa onim ranije nije mnogo. Još uvek treniram tri do četiri puta nedeljno. Očigledno ove tri nedelje ne mogu da igram jer radim za Eurosport. Bilo je čudno reći svom treneru da u naredne tri nedelje odlazim i neću moći da treniram. Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi takmičenje, mislila sam da ću igrati više turnira, ali prošle godine sam se povredila. Na neki način sam završila priču jer mislim da neću moći da prođem celu sezonu putujući kao ranije, ali ću tu i tamo igrati neke turnire sigurno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike