Tajli ne podnosi ostavku, a dotakao se i Novaka: Nismo ništa platili Đokoviću, stavili smo tačku na tu priču!

20.01.2022

10:15

0

Prvi čovek Australijan opena osvrnuo se i na torturu koju je imao prvi reket sveta u Melburnu

Tajli ne podnosi ostavku, a dotakao se i Novaka: Nismo ništa platili Đokoviću, stavili smo tačku na tu priču!
profimedia-0653401485 - Copyright Profimedia

Prvi put nakon što je Novak Đoković deportovan iz Australije, oglasio se prvi čovek Australijan opena Kreg Tajli, koji je demantovao informaciju da su prvom reketu sveta platili sve zakonske troškove tokom njegovog boravka u toj zemlji. 

- Ne želim da ulazim u detalje finansijskih dogovora koje imamo sa igračima, ali ti navodi jednostavno nisu tačni. Mislim da u ovom trenutku treba da stavimo tačku u vezi sa Novakom i onim što se dešavalo. Svake godine na kraju Australijan opena imamo dva šampiona. Ženski turnir se završava u subotu, a muški u nedelju. Posle toga se ceo tim okupi i razgovaramo o tome šta je urađeno. Nedeljama analiziramo šta smo uradili, šta je bilo dobro, a gde moramo da budemo bolji. To je proces kroz koji prolazimo svake sezone, i ove će biti tako - istakao je Tajli.

Novinare je zanimalo da li će prvi čovek Australijan opena podneti ostavku nakon svega što se desilo Đokoviću.

- Nisam razmišljao o ostavci. Fokusiran sam na turnir koji je u toku. Ponosan sam što mogu da stojim danas ovde, na sve što je tim uradio i kako turnir za sada izgleda. Iza nas su četiri fantastična dana. Nadam se da će i narednih 10 proći u istom maniru - zaključio je Tajli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike