Njihov posao je da napadaju Novaka!? Na sudu tvrdili da je Đoković antivakser!

16.01.2022

05:59

0

A taman smo pomislili da je kraj napadima

Njihov posao je da napadaju Novaka!? Na sudu tvrdili da je Đoković antivakser!
AP20241746055342 - Copyright AP photo

Prilikom suđenja Novaku Đokoviću, u jednom od poslednjih napada na srpskog tenisera, tužilac je izneo tvrdnje koje su zapanjile javnost.

Naime, još jedan napad odvio se na najboljeg tenisera sveta u trenicima kada se odlučuje da li će učestvovati na Australijan openu i braniti titulu.

Argument Stefana Lojda u ovom trenutku istakao se kao jedan od zanimljivijih u pokušaju da opovrgne  argumente Novakovog tima.

On je pred sudom naveo da je Novak antivakser i kao takav nepoželjan u toj zemlji.

- U ovoj fazi pandemije mogao je da bude vakcinisan da je hteo. To što je još uvek nevakcinisan ukazuje na njegovu odluku da ostane nevakcinisan. Ministar ima pravo da pretpostavi da je to bio njegov izbor - rekao je Lojd, aludirajući na ministra Hoka koji će dati poslednju reč u ovom slučaju, jer na to ima diskreciono pravo, rekao je i dodao:

 

 

- Čak i pre nego što su vakcine bile dostupne, bio je protiv toga, njegova "prima facie" pozicija je bila da bude protiv njih - rekao je on.

Takođe je dodao da je Đokovićev medicinski razlog zašto nije vakcinisan to što je sredinom decembra bio pozitivan na koronavirus, pa je napomenuo da je pre toga mogao biti vakcinisan.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike