Kirjose Niče, Srbija ti kliče: Želim da Novak osvoji AO i da kroz Melburn idem u majici "Idemo"

15.01.2022

09:54

0

Autor: 24sedam

Kirjos ponovo na drugoj strani od većine

Kirjose Niče, Srbija ti kliče: Želim da Novak osvoji AO i da kroz Melburn idem u majici "Idemo"
kirjos - Copyright Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos nastavlja da oduševljavava armiju navijača Novaka Đokovića svojim komentarima koji idu suprotno od očekivanog i od politike Vlade njegove zemlje.

Kirjos se u ovoj situaciji, najtežoj u životu i u igračkoj karijeri srpskog šampiona, poneo najčasnije moguće, pokazavši mnogim vajnim profesionalnim teniserima šta znači reč "kolegijalnost".

- Novak mi je lično poslao poruku na Instagramu. Zahvalio mi se što sam stao na njegovu stranu. Ni on sam nije očekivao da ću se ja oglasiti po tom pitanju. Đoković samo želi da igra tenis, verujem da mu je sada jako teško. Mislim da treba još veći broj tenisera da stane na njegovu stranu.

Kirjos nije izdržao da ne ismeje poruku ministra za imigraciju Aleksa Hoka, koji je u svom obrazloženju za poništavanje Đokovićeve vize rekao da je Srbin pretnja za Australiju i njen javnio red i mir.  

- Ovaj Hok... tip kaže kao, "on je pretnja našim granicama". E, pa, ne, nije! Tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje u ovom trenutku. On je bukvalno ovde došao da igra tenis - rekao je Kirjos.

 

 

- Mi ga samo posmatramo kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće. Zamislite kako se on sada oseća. Verovatno sada malo želi i podrške od nas drugih igrača. E, pa od mene je ima.

Nije se na ovome završilo... Kirjos je pokazao da mu ni srpski nije stran.

 

 

- Želim da Novak pobedi na Australijan openu i da po Melburnu idem u mojoj majici "Idemoo".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike