Neočekivan spas za Novaka, ovako može da kupi vreme!

14.01.2022

09:03

0

Autor: 24sedam

Australijanci rešili da igraju prljavo, ali i Đoković ima keca u rukavu

Neočekivan spas za Novaka, ovako može da kupi vreme!
20210423mmDjokov20 - Copyright MN Press

Hteli su rat, dobili su rat. I to će biti sve što su dobili, pošto će rat izgubiti.

Naravno ukoliko Novak Đoković bude imao dovoljno volje, snage i nerava da se i dalje bori sa Australijom.

Već smo pisali koja su tri moguća scenarija za rasplet celog slučaja, ali su svi zaboravili na jedan koji zaista ne bismo voleli da vidimo.

Ali, taj jedan može da bude i presudan. Prljavo je ministar za imigracije Aleks Hok sačekao petak veče da saopšti svoju odluku o oduzimanju vize, kako bi onemogućio Novakovom pravnom timu da reaguje (jer sudovi po pravilu ne rade za vikend). A na prljavu igru možeš odgovoriti na isti način. Ponekad i moraš!

Đoković ima i tu opciju, ima keca u rukavu. Odnosno ne Novak nego njegov reprezentativni kolega Miomir Kecmanović, Đokovićev rival u prvom kolu Melburna.

Profimedia
 

Pred mladim asom je opcija da "predribla" ministra i upropasti njegovo odlaganje odluke sve do trenutka dok se sudovi ne zatvore.

Jednostavno je, ako Miomir preda Novaku meč prvog kola, Đokovićev pravni tim dobiće još dva dana za tužbu. A sudovi će tada uveliko raditi.

Ne želimo da poverujemo da će se nešto ovako desiti, radije bismo da vidimo da sud odluči da radi i preko vikenda, ali ovo je svakako jedna od opcija za pravovremenu reakciju advokata najboljeg svetskog tenisera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike