Prelepa Argentinka šokirala sve u zemlji "gaučosa" svojom objavom o Novaku (FOTO)

12.01.2022

14:59

2

Autor: 24sedam

Vivijana Kanosa stala na stranu srpskog tenisera

Prelepa Argentinka šokirala sve u zemlji "gaučosa" svojom objavom o Novaku (FOTO)
viviana - Copyright Instagram printscreen

Jedno od najlepših TV lica u Argentini, novinarka i glumica Vivijana Kanosa izazvala je veliku buru u svojoj zemlji podrškom Novaku Đokoviću.

Žena koja sebe predstavlja kao altruistu, patriotu i borcem za slobodnu reč stala je na stranu Đokovića od prvog trenutka njegove krize u Australiji, što se nije dopalo svima u Argentini.

Glas protiv nje pre svih su digli pobornici vakcinacije, koji smatraju da Srbin sa svojim stavovima o ovakvoj preventivi u borbi sa covid-19 ne može biti dobar primer. Uprkos tome, Vivijana je proslavila i Novakovu prvu pobedu, onu na sudu u Melburnu.

 

 

- Oženila bih te - napisala je Vivijana u objavi Novakove slike na svom Tviter profilu, ali nije se samo na toj poruci zadržala:

- Tvoja sloboda proširuje moju i svačiju. Sloboda je iznad svih društvenih kategorija.

Na njene objave reagovali su lekari, drugi poznati ljudi iz javnog života Argentine, čak i njen partner iz jednog tv projekta Luis Novaresio, koji nije baš ljubitelj srpskog tenisera:

 

 

- Ozbiljno, razmislite o tome deset sekundi. Čini vam se da daje, sjajan čovek, objavljivanje slavlja da Đoković neće biti vakcinisan? Zaista. Razmisli o tome. Izvadili ste umnjak ili ugradili s*se, dali su vam anesteziju i antibiotike o kojima nemate pojma i sada pričate o vakcini i slobodi - rekao je Luis Novaresio.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike