HIT! Zbog njih se smejemo do suza! Australijanci prave komediju od slučaja Đoković, premijer im je glavna meta

12.01.2022

12:05

2

Autor: 24sedam

Tamošnji sajt, koji se očigledno bavi satirom, objavljuje urnebesne tekstove

HIT! Zbog njih se smejemo do suza! Australijanci prave komediju od slučaja Đoković, premijer im je glavna meta
morison djokovic - Copyright Profimedia/MN Press

Pa ovo je stvarno vrhunsko zezanje, a u glavnim ulogama su premijer Australije Skot Morison i najbolji svetski teniser Novak Đoković. Iako je Noletu zapala malo manje glavna uloga.

Australijski portal "Doublebaytoday" (pretpostavljamo neka verzija našeg "Njuza") objavio je seriju urnebesno smešnih tekstova.

printscreen/doublebaytoday
 

Tako smo uslast pročitali rezultate ankete na temu "Koga treba deportovati, Murisona ili Đokovića?", u kojoj je pobedio premijer Australije sa 52 odsto od 5.600 slučajnih ispitanika. Pobedio znači da bi pre njemu da vide leđa nego najboljem teniseru sveta.

printscreen/doublebaytoday
 

Sa oznakom "Breaking" stiže nam i tekst o razgovoru premijera i Đokovića. A naslov sve govori - Premijer Australije pitao Novaka Đokovića ima li neko slobodno mesto u njegovoj loži".

printscreen/doublebaytoday
 

Za kraj smo ostavili problem u kom su se nenadano našli žitelji Melburna. Ovaj grad je inače veći deo vremena od početka pandemije korone u svojevrsnoj izolaciji, a sada ih je zatekla nova nevolja. O tome govori tekst " Premijer Viktorije objavio lokdaun za Melburn do je Novak Đoković u gradu".

A sad ozbiljno, borba Novaka Đokovića i Australije u punom jeku i zaista nam je prijalo da pročitamo ovako nešto u danima napetosti. Posebno zto što je došlo iz pera Australijanaca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike