Nekadašnji "broj jedan" je na Đokovićevoj strani: Na Božić posetio srpske navijače, danas navodi da će reputacija Australije biti uništena

09.01.2022

12:33

0

Meknami navodi da Novak treba da igra u Melburnu

Nekadašnji "broj jedan" je na Đokovićevoj strani: Na Božić posetio srpske navijače, danas navodi da će reputacija Australije biti uništena
20210528mmDjokov30 - Copyright MN Press

Legendarni australijski teniser Pol Meknami podržao je Novaka Đokovića u borbi koju trenutno vodi u Melburnu.

Najbolji teniser sveta večeras izlazi pred sud, kada će se znati nešto više o njegovom učešću na Australijan openu, te da li će biti deportovan iz zemlje.

Narod sa Balkana koji živi u Australiji danima pred hotelom u kom je smešten Novak održava skup, kako bi poslali poruku podrške, a srpske navijače je posetio i Pol Meknami, legendarni dubl igrač.

 

Legendarni "dublaš" koji je svojevrmeneo bio prvi na svetskoj rang listi, a uz to ima i četiri grend slem titule u muškom dublu, jednu u miksu i osvojen Dejvis kup sa Australijom, pružio je podršku Đokoviću i danas.

Kako navodi na Tviteru, Novak je poštovao pravila i zbog toga bi trebalo da brani titulu na prvom grend slemu sezone. Ukoliko to ne bude slučaj, reputacija Australije kao sportske zemlje biće uništena.

- Novak Đoković, možda i najistaknutiji sportista na planeti, došao je ovde da brani titulu. Dozvoljeno mu je da doleti od strane Teniske asocijacije, Vlade savezne države Viktorija i premijera Australije. Poštovao je naša pravila. Ako ga deportujemo, reputacija velike sportske nacije koju imamo možda nikada neće biti ista - napisao je Meknami.


Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike