Vilanderova koleginica napada Novaka: Citira Nadala i kaže da će Srbin biti izviždan na AO

09.01.2022

12:16

0

Autor: 24sedam

Barbara Šet komentarisala situaciju oko najboljeg tenisera sveta

Vilanderova koleginica napada Novaka: Citira Nadala i kaže da će Srbin biti izviždan na AO
novak profimedia-037776059 - Copyright Profimedia

Mats Vilander stao je neočekivano u odbranu Novaka Đokovića povodom svega što se događa, ali zato njegova koleginica Barbara Šet tera svoju priču.

Ona je u izjavi citirala Rafaela Nadala, podržala njegove stavove i najavila da će Novak dobiti zvižduke kad god se bude pojavio na Rod Lejver Areni na Australijan Openu.

- Igrači su znali mesecima da moraju da prime dve vakcine da bi ušli u Australiju. Kao što je to i Rafa Nadal rekao - svako mora da odigra svoju ulogu i da odbrani ceo svet od virusa - rekla je Šet.

Ističe Vilanderova koleginica da će biti mnogo negativnih misli uperenih ka Đokoviću u Australiji. Te da srpski teniser treba da očekuje neprijateljsku atmosferu kada bude igrao na Australijan Openu.

- Sigurno Novaku neće biti lako kada bude kročio na Rod Lejver Arenu. Moram da kažem da su ljudi u Viktoriji zaista besni. Povređeni su. Umorni su od toga što su zaključani godinama. I mislim da neće Novak imati mnogo pristalica. Biće izviždan, tako trenutno osećam. Mislim da će australijska publika reagovai na taj način - rekla je Šet.

Dakle, ona očekuje takav epilog.


BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike