Nije lepo šta rade Novaku, političari će ga sprečiti da igra: Najveći Đokovićev kritičar stao uz Srbina, situacija je drugačija

07.01.2022

17:08

0

Legendarni teniser pomno prati situaciju

Nije lepo šta rade Novaku, političari će ga sprečiti da igra: Najveći Đokovićev kritičar stao uz Srbina, situacija je drugačija
mats vilander - Copyright Profimedia/MN Press

Novak Đoković je zarobljen u "hotelu iz pakla" u Melburnu, na zgražavanje svetske, ali i australijske javnosti. Nižu se poruke podrške, ali i kritika, a javnost željno čeka ponedeljak i odluku na žalbu da bude deportovan.

Među brojnim mišljenjima našlo se ono i Matsa Vilandera, teniske legende koju često nazivamo najvećim Novakovim kritičarem. Ipak, on je u razgovoru za Telegraf pokazao odmerenost u izjavama, ali i ljudsko saosećanje.

- Nije lepo to što mu se dešava i sigurno da nije nesrećno to što mu se dešava. Ipak, mislim da je potrebno više informacija, da znamo tačno šta se desilo. Voleo bih da znam šta je medicinsko izuzeće na koje se pozvao Novak. Taoci smo pandemije koja menja pravila, ali ako je nešto isprva obećano, onda to nije ispunjeno. U ovom momentu, nije jasno gde je sve otišlo u krivom pravcu.

Kada je u pitanju igranje na turniru, Vilander Novaku daje male šanse. Razlog se zna – politika.

- Ima šanse da će biti u pravu i da će igrati turnir. Ipak, šanse su jako male jer tamošnji političari ne žele da ispadnu pajaci pred svojim narodom koji je revoltiran. Izbori će još malo, nisam siguran da mogu sada da se kockaju sa novim prevratom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike