Narod Srbije podržao Noleta, održan i drugi skup zbog ponižavanja Đokovića u Australiji (FOTO, VIDEO)

07.01.2022

14:46

0

Porodica najboljeg tenisera današnjice ponovo okupila brojne građane

Narod Srbije podržao Noleta, održan i drugi skup zbog ponižavanja Đokovića u Australiji (FOTO, VIDEO)
podrska protest novak djokovic skupstina 0701 2022 foto sivacki 15 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Završen je i drugi dan protesta protiv mučanja Novaka Đokovića u Australiji.

Skup je opet održan ispred narodne skupštine, a prisustvovao mu je veliki broj građana, među kojima su bili i ministar sporta Vanja Udovičić i proslavljeni fudbaler Savo Milošević.

Nekoliko stotina građana došlo je da pruži podršku najboljem teniseru i sportisti današnjice. Oni su igrali i tenis ispred skupštine.

Prisutnima se, baš kao i dan ranije, obratio Novakov otac Srđan Đoković, koji je dobio gromoglasne aplauze okupljenih. Oni su skandirali Novaku i protestovali protiv vlade Australije.

- Je l' možete da verujete šta se već treći dan dešava sa našim Novakom? Budite uz njega i molite se, hvala vam puno vas nekoliko stotina znači kao nekoliko miliona. Neću ovde da se bavim raznim malverzacijama i pritiscima. Niko i ništa me ne interesuje osim mog sina. Da ne damo da nas gaze i bace na kolena – rekao je Srđan, pa nastavio:

- Svakoga dana će nas biti sve više. Vi ste naša braća, i vi klinci i mi matori, znamo zašto smo došli. Jer ovo znači Novaku mnogo, pokazuje mu da nije sam. On je u zatvoru trenutno. I Isus je imao strašan problem, svašta su mu radili, ali on je živ sa nama. Tako i naš Novak, ne mogu ga baciti na kolena, on je srce Srbije, naše sunce, srce slobodarskog sveta.

Srđan je podsetio na češku teniserku, koja je zbog Đokovića uhapšena 10 dana nakon što je doputovala u Australiju.

- Pošto su videli šta se dešava, danas su se setili da zarobe češku teniserku, koja je bila tamo 10 dana, šetala slobodno i igrala turnir. I sada su se setili da je zarobe i strpaju u zatvor. Ako ima pravde, ovo će se vratiti! Bog je veliki!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike