Australijski savez pokušava da se sramno pere zbog Đokovića, uprkos dokazima!

07.01.2022

14:13

0

"Nismo krivi ni za šta"

Australijski savez pokušava da se sramno pere zbog Đokovića, uprkos dokazima!
tajli novak montaza - Copyright Profimedia/MN Press

Prekinuo je ćutanje i Teniski savez Australije o najvećem skandalu u istoriji tenisa. Iako su se pojavili dokumenti da je Novak Đoković dobijao pogrešne informacije od organizatora turnira, oni sada besramno pokušavaju da se odreknu odgovornosti.

Đoković je zatvoren u hotelu iz pakla, jer je na granici utvrđeno da nije imao validnu dokumentaciju, iako je dokazano da je ispunjavao sve uslove koje je pred njega postavio Teniski savez Australije.

Iako je dokazano da je savez lagao, ali oni traže da ne verujemo svojim očima, već njihovim rečima.

- Uvek smo bili konzistentni u našoj komunikaciji sa igračima o tome da je vakcinacija najbolja stvar koju mogu da urade, ne samo prava stvar da bi zaštitili sebe i druge, već i najbolji način da stignu u Australiju. Apsolutno odbijamo navode da je grupa igrača namerno navođena na pogrešan trag. Obaveštavanje igrača da mogu da uđu u zemlju sa medicinskim izuzećem je preuzeta sa zvaničnog vladinog sajta o državnom putovanju, na koji nas je Greg Hant direktno uputio.

Svrha ovog dokumenta jeste da objasni podesnost da se učestvuje na Australijan openu po zakonima Viktorije, koji zahtevaju da izuzeće bude u skladu sa uslovima ATAGI. Svrha pravilnika ATAGI, posebno informacije vezane za skorašnje inficiranje bila je nova informacija koju smo uzeli iz proširenog pravilnika ATAGI - navodi se u saopštenju.

Ispada da niko u Australiji nije kriv ni za šta, da je Đoković sam sebi dao medicinsko izuzeće, a onda valjda i vizu…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike