Tata, ja moram zbog Srbije! Srđan savetovao Noleta da ne ide na OI: Posle odgovora nisam mogao da se smirim

01.08.2021

21:03 >> 08:16

0

Autor: Adam Štulić

Otac najboljeg tenisera sveta pročitao prepisku sa sinom

Tata, ja moram zbog Srbije! Srđan savetovao Noleta da ne ide na OI: Posle odgovora nisam mogao da se smirim
Copyright MN Press

Teško je bilo u subotu ujutru svima u Srbiji, ali nema dileme da nije bilo ni izbliza toliko koliko Novaku Đokoviću i njegovoj porodici.

Najbolji teniser sveta Olimpijske igre u Tokiju završio je bez medalje, pošto je u borbi za bronzu u singlu poražen od Pabla Karenja Buste u iscrpljujućem meču, posle kojeg je bio prinuđen da preda meč za treće mesto u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Vidno je razočaran bio srpski as završnim ishodom u Japanu, a malo su raspoloženje, porukama podrške na društvenim mrežama, pokušali da mu poprave bivši i sadašnji vrhunski sportisti.

Iako Noletu niko ne može ništa da zameri, jer je dao poslednji atom kako bi OI završio s medaljom oko vrata, tek posle obraćanja Srđana Đokovića u podkstu “Biznis priče” „zapušena su usta“ svim potencijalnim kritičarima prvog reketa planete.

Noletov otac je javno pročitao prepisku sa sinom, pre nego što je doneo odluku da učestvuje na najvećem planetarnom sportskom događaju.

– Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gladalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata – pročitao je Srđan, posle čega je usledio Novakov ogovor:

– Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se.

Priznao je Srđan da ga je ta poruka posebno dirnula.

Pročitajte još

– Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa ko zna koliko vremena, jer je to izgovorio moj sin, a on je to naučio u svojoj kući, da je patriotizam iznad svega, da je Srbija naša majka koja nas je iznedrila i da nema drugu opciju – kazao je Srđan Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike