Nazvao ga razmaženim derištem: Poznati novinar koji je prisluškivao telefone i uhodio selektora Engleske "udario" na Đokovića

31.07.2021

20:46 >> 21:24

0

Srbin ostao bez medalje na Igrama

Nazvao ga razmaženim derištem: Poznati novinar koji je prisluškivao telefone i uhodio selektora Engleske "udario" na Đokovića
Copyright Novak Đoković, MN Press

Novak Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. U meču za bronzanu medalju pobedio ga je Pablo Karenjo Busta, a u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović nije ni zaigrao. Odustao je zbog problema sa ramenom.

Najbolji srpski i svetski teniser bio je vidno nervozan tokom duela sa Špancem, pa je lomio i reket. Posle toga se na društvenim mrežama oglasio i Pirs Morgan.

– Novak se na Olimpijskim igrama danas ponašao kao patetično razmaženo derište. Razbijao je rekete, prigovarao i besneo, a uz to se povukao iz meča dublova i to je koštalo njegovu partnerku medalje – napisao je Morgan, a zatim Srbina nazvao “navodnim” šampionom.

 

– Razočarao je svoje saigrače, svoje navijače i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona – napisao je Morgan koji je svojevremeno bio urednik Sana, Dejli Mirora i Mejl Onlajna.

U vreme rada u Dejli Miroru, novinari ove kuće su bili optuženi da su do saznanja dolazili prisluškivanjem telefona. Tada je sve demantovao, ali je ipak otišao iz novina.

To se desilo 2011. godine, ali je njegova praksa prisluškivanja počela znatno ranije. Tokom 2002. godine tadašnji selektor Engleske Sven Goran Erikson je imao aferu sa TV voditeljkom Ulrikom Jonson, što je “isplivalo” u javnost.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike